Word 100% Green Fulfilment!

Wij geloven in 100% Green Fulfilment. Nu en in de toekomst.

De huidige CO2-uitstoot die we met elkaar genereren is een belangrijke indicator van hoe het klimaat zich de komende jaren ontwikkelt. CO2 houdt namelijk warmte vast. Dus hoe meer CO2, hoe meer warmte, hoe warmer het klimaat. Warmere temperaturen hebben een desastreus effect op onze aarde. De zeespiegel stijgt, gebieden drogen uit en biodiversiteit neemt af.

Wij vinden dat we hier allemaal een rol in hebben. Zo ook wij als e-fulfilment bedrijf. Daarom werken wij met duurzame partners en investeren wij continu in het verduurzamen van onze processen en die van onze klanten: van het verminderen van retouren tot duurzame verpakkingen en duurzaam transport. Wij gaan, aan de hand van de uitkomsten van het e-Fulfilment Maturity Assessment met u in gesprek om uw groene ambities te bespreken en komen actief met verbetersuggesties. Dit doen we onder de naam Green Fulfilment.

Verpakkingsmanager; meer verdienen én meer verduurzamen

Met de opkomst van e-commerce neemt het aantal verpakkingen de laatste jaren weer enorm toe. Verpakkingen kunnen niet alleen heel vervuilend zijn; ze kosten soms ook onnodig veel. Daarom hebben wij in het kader van Green Fulfilment, gezamenlijk met onze partner Moonen Packaging, de verpakkingsmanager ontwikkeld. De verpakkingsmanager kijkt verder dan uw producten en zoekt ook verbinding met uw processen. Zo kunt u op de fronten geld, CO2-uitstoot, ruimte en tijd nog flink besparen. Omdat Moonen Packaging met MVO-Prestatieladder Niveau 4 tot de duurzaamste bedrijven van Nederland behoort, lopen we samen voorop in Green Fulfilment en streven we naar duurzame verpakkingen.

CO2-meter; meten is weten!

Wij investeren als duurzaam bedrijf continue om onze footprint meetbaar te maken. Zodoende meten wij in het kader van Green Fulfilment bij steeds meer pakketjes wat de CO2-uitstoot is. U kunt dit eveneens volgen via uw e-warehouse systeem. Hiermee kunt u zich als webshop onderscheiden van uw concurrenten door ook uw klanten bewust te maken van deze uitstoot. Daarnaast onderzoeken wij met partners actief naar duurzaam vervoer, bijvoorbeeld elektrisch rijden door gebruik te maken van zonnepanelen op onze trailers. Hiermee verminderen wij het verbruik van fossiele brandstof en daarmee CO2-uitstoot en dragen we bij aan Green Fulfilment.

Living Lab Green Fulfilment; we laten het graag zien!

Maar we staan niet stil, we investeren door! Een vast onderdeel van onze dienstverlening betreft ons Living Lab Green Fulfilment. We hebben drie proeftuinen in Weert waar wij actief duurzame producten en oplossingen testen en ontwikkelen. Bovendien delen we deze kennis actief met partners en andere stakeholders. Onderwerpen die de revue passeren zijn duurzaam vervoer, last mile stadsdistributie en waste-reductie. Graag leiden wij u rond op een van onze proeftuin locaties om onze innovaties en activiteiten rondom Green Fulfilment te laten zien.

Onze beloftes

  • Excellente Fulfilment Ervaring

    e-Fulfilment Hub biedt een excellente fulfilment ervaring. Vanaf het moment dat uw klant de online bestelling plaatst tot moment van levering bij het opgegeven adres. In Nederland én in geheel Europa. Op alle deelprocessen binnen het e-fulfilmentdomein.

  • 100% Green Fulfilment

    e-Fulfilment Hub biedt 100% Green Fulfilment. Samen met onze duurzame partners investeren wij continu in verduurzaming van processen. Onze eigen processen én die van onze klanten. Zo vervullen wij ook uw groene ambities.

  • Acceleratie van Groei

    e-Fulfilment Hub biedt acceleratie van groei. Een geoliede machine gaat nu eenmaal sneller. Bovendien bieden wij u met ons e-Fulfilment Maturity Model actief advies over hoe het beter kan. Op het gebied van uw digital marketing en e-commerce tot en met duurzame verpakkingen, Europese expansieplannen etc.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over e-Fulfilment Hub?

Verlaag je voetprint, verhoog je impact

CONTACTINFORMATIE

Fahrenheitstraat 11
6003 DC te Weert
0495-788118
[email protected]