Duurzame verpakkingen

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Verpakkingen zijn er in alle soorten en maten. Echter zorgen ze ook voor een flinke belasting voor het milieu. De vraag naar duurzame verpakkingen groeit. Waar veel bedrijven enkel kijken naar de meest ideale oplossing voor verpakkingen, kijkt e-Fulfilment Hub ook naar het duurzaamheidsaspect. Dát is waar wij in geloven: 100% Green Fulfilment.

Verpakkingsmanager

Met de opkomst van e-commerce neemt het aantal verpakkingen de laatste jaren enorm toe. Verpakkingen kunnen niet alleen heel vervuilend zijn; ze kosten soms ook onnodig veel. Daarom heeft e-Fulfilment Hub, gezamenlijk met partner Moonen Packaging, de verpakkingsmanager ontwikkeld. De verpakkingsmanager kijkt verder dan uw producten en zoekt ook verbinding met uw processen. Zo kunt u op de fronten geld, CO2-uitstoot, ruimte en tijd nog flink besparen en werken we aan duurzame verpakkingen.

Onze verpakkingsmanager slaat samen met verschillende disciplines en mensen, de handen ineen voor besparingen in uw organisatie. Onze verpakkingsmanagers integreert de besparingen tevens in de logistiek, marketing en operations van uw organisatie. Dat biedt kansen om ook collega’s van andere afdelingen te laten profiteren van besparingen. Onze verpakkingsmanagers maken ze inzichtelijk en laten zien hoe u middels duurzame verpakkingen kosten kunt besparen door efficiënter te werken.

Duurzame verpakkingen meetbaar maken

Binnen e-Fulfilment Hub staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij streven naar volledig duurzame e-fulfilment. Middels onze Green Fulfilment dient de belasting voor de omgeving tot een minimum beperkt te worden. Zo maken wij de CO2-belasting per verpakking inzichtelijk. Deze footprint nemen wij mee in het proces. e-Fulfilment Hub adviseert niet enkel over de meest passende verpakking, maar neemt hier ook het duurzaamheidsaspect in mee. Zo komen we tot duurzame verpakkingen die én passend én groen zijn.

Excellente E-Fulfilment ervaring middels duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen vormen echter slechts één van de pijlers van een excellente fulfilment ervaring. Op het moment dat uw klant de online bestelling plaatst begint voor ons het e-fulfilment proces. Wij ontzorgen dit proces volledig tot en met het moment dat het pakketje geleverd is op het opgegeven adres en eventuele retourzending. Dit doet e-Fulfilment Hub niet alleen binnen Nederland, maar in geheel Europa. Op alle deelprocessen binnen het e-fulfilmentdomein.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over één van onze diensten?

Verlaag je voetprint, verhoog je impact

CONTACTINFORMATIE

Fahrenheitstraat 11
6003 DC te Weert
0495-788118
[email protected]