Verpakkingsmanager

Besparen van product tot proces

Wilt u besparen van product tot proces? E-Fulfilment Hub vervult voor u de rol van de vaak ontbrekende verpakkingsmanager. Daarmee kunt u op de fronten geld, CO2-uitstoot, ruimte én tijd besparen. We trekken hierbij op met onze partner Moonen Packaging, dat bekend staat om haar efficiënte logistiek en veerpakkingsinnovatie.

Verpakkingsmanager verandert perspectief

Veel bedrijven hebben geen zicht op hun verpakkingsbehoefte en beschouwen verpakkingen als pure kosten. De verpakkingsmanager van e-Fulfilment Hub ziet dit anders. E-Fulfilment Hub is vrij om in andere materialen te denken en denkt graag in duurzame verpakkingsoplossingen. Open contact is daarbij essentieel. Zo kan de verpakkingsmanager ook op meerdere plekken binnen uw organisatie van toegevoegde waarde zijn. De verpakkingsmanager kan bijvoorbeeld de logistiek managers ontlasten door het in beheer nemen van de voorraad, waardoor hij meer opslagruimte krijgt en zijn CO2-uitstoot wordt gereduceerd. Plant managers kunnen met onze kennis nog sneller en efficiënter produceren, als wij met hen meedenken. Zodra onze verpakkingsmanager de werkvloer betreedt, komen er besparingen bloot te liggen die u zelf niet ziet. Dát is onze toegevoegde waarde.

Aandacht van verpakkingsmanager voor duurzaam verpakken

De verpakkingsmanager van e-Fulfilment Hub denkt graag in duurzame verpakkingen. Enkele jaren geleden werd duurzaamheid enkel gelinkt aan kostenbesparing. Vandaag is het tevens een serieus gespreksonderwerp en wordt ons assortiment aan duurzame verpakkingen en disposables met veel interesse bekeken. E-Fulfilment Hub adviseert dan ook niet enkel over de meest passende verpakking, maar neemt hier ook het duurzaamheidsaspect in mee. Zo komen we tot duurzame verpakkingen die én passend én groen zijn.

Ontwikkeling binnen Living Lab Green Fulfilment

Om verdere verduurzaming mogelijk te maken heeft e-Fulfilment Hub het Living Lab Green Fulfilment in het leven geroepen. Het Living Lab Green Fulfilment is hét kennis- en innovatieplatform over duurzame e-fulfilment. In co-creatie met allerlei partners, webshops, onderwijsinstellingen en overheden worden nieuwe technologische en sociale innovaties ontwikkeld en gevalideerd in de markt.

Bent u geïnteresseerd in onze verpakkingsmanager of wilt u met ons meedenken hoe we middels verpakkingen de logistieke sector kunnen verduurzamen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen over onze verpakkingsmanager?

Verlaag je voetprint, verhoog je impact

CONTACTINFORMATIE

Fahrenheitstraat 11
6003 DC te Weert
0495-788118
[email protected]