Goederen inslag

Wij ontzorgen uw inslagproces van A tot Z

Voor u begint e-fulfilment vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst. Voor ons begint het met het ontvangen van de goederen die zij online kunnen bestellen. Wij beheren uw voorraad die vanuit de productlocatie aangevoerd wordt naar onze warehouses. Bij goederen inslag draait het daarom om het ontvangen, controleren en registreren van aangemelde leveringen. Of het nu gaat om een klein doosje, meerdere pallets, een volle vrachtwagen of volle containers. Wij kunnen dit volledige proces ontzorgen. Binnen no time is uw voorraad van uw productassortiment in ons e-warehouse systeem voor u inzichtelijk.

IT als basis

Een goed functionerend IT-systeem is noodzakelijk voor bedrijven in de e-commerce, logistiek en e-fulfilment. Onze verwachting is dat de impact van IT alleen maar groter wordt. Om de inslag van goederen in uw e-fulfilmentproces volledig te ontzorgen maken wij gebruik van e-warehouse. Dit platform is snel, gebruiksvriendelijk en biedt een grote hoeveelheid koppelingen. E-warehouse maakt het mogelijk logistieke processen realtime te monitoren en hierop te acteren. Het biedt bovendien integraties aan met andere platformen en helpt bij ons streven naar volledig duurzame e-fulfilment.

Realtime monitoren en acteren in e-warehouse

Om uw goederen inslag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen biedt e-warehouse (ontwikkeld door onze partner HC Distributie) u altijd inzicht in logistieke processen. Denk daarbij aan realtime data over de voorraadstand, productdata, orders, retouren en klantgegevens. Het systeem laat bovendien zien wat in een bepaalde tijdsperiode de fluctuatie is geweest in voorraad. Door gebruik te maken van historische gegevens worden er voorspellingen gedaan voor de toekomst. Zo kunt u vooruit kijken en efficiënt en kostenbesparend blijven werken.

Van goederen inslag naar opslag

Na de inslag komt de opslag van goederen en komt onze warehousing dienst om de hoek kijken. In onze warehouses ligt uw productassortiment opgeslagen. Doordat ook deze dienst rechtstreeks is gekoppeld met ons e-warehouse systeem, is alle informatie realtime te volgen. Het hele proces loopt zodoende volledig automatisch, zodat u snel kan acteren op klantbestellingen en volledig wordt ontzorgd!

Geïnteresseerd in onze goederen inslag? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Wilt u meer weten over onze dienst goederen inslag?

    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van onze diensten en relevant nieuws rondom e-fulfilment? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!