e-Fulfilment Hub

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

e-Fulfilment Hub is dé one-stop-shop e-fulfilment dienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities. Wij zijn gevestigd in Midden-Limburg (Weert) waardoor wij naast een uitstekende ontsluiting naar het Europese achterland eveneens de gelegenheid hebben om late cut-off tijden te hanteren voor klanten in de Benelux.

e-Fulfilment Hub denkt graag met u mee

Of u nu 10.000 pakketten of 100.000 pakketten per maand wilt versturen, wij denken graag mee in het vinden van de beste duurzame oplossingen voor verschillende type producten. Van het verzenden van ledverlichting, babyproducten of artikelen voor huisdieren, wij ontzorgen uw gehele e-fulfilment proces van goederen inslag tot retouren én bieden maatwerk voor uw groene ambities.

Duurzame fulfilment met e-Fulfilment Hub

Als e-Fulfilment Hub vinden we dat we allemaal een rol hebben in het verduurzamen van de logistiek. Dat geldt ook voor ons als e-fulfilment bedrijf. e-Fulfilment Hub werkt daarom met duurzame partners, zoals Moonen Packaging, en investeert continu in verduurzaming van processen. Niet alleen onze processen, maar ook die van onze klanten. Dit betreft het verminderen van retouren, maar ook duurzaam transport en duurzaam verpakken. Samen met u zullen wij uw groene ambities bespreken en dragen we ons steentje bij aan de accelleratie van uw groei.

Living Lab Green Fulfilment, de proeftuin van e-Fulfilment Hub

Als onderdeel van onze dienstverlening kunt u putten uit de kennis en expertise die is opgebouwd in het Living Lab Green Fulfilment. In Weert bevinden zich drie proeftuinen waar duurzame producten en oplossingen worden getest en ontwikkeld. Graag leiden we u rond op een van onze locaties om onze innovaties en activiteiten te laten zien. Of het nu gaat om duurzaam vervoer, last mile stadsdistributie of waste-reductie. U bent altijd welkom!

    Heeft u vragen en/of opmerkingen over e-Fulfilment Hub?

    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van onze diensten en relevant nieuws rondom e-fulfilment? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!