Warehousing

Altijd en overal inzicht in uw logistieke processen

In toenemende mate willen klanten altijd en overal inzicht in logistieke processen. Via de warehousing tool van e-Fulfilment Hub is de in- en opslag van uw webshopartikelen volledig verzorgd, ook voor lengtegoederen en ADR-goederen. Wij ontzorgen uw volledige e-fulfilment en creëren een excellente fulfilment ervaring voor verschillende type opslag, zoals pallet, legbord stelling en flow rack.  Zo kunnen we realtime uw logistieke processen monitoren en hierop acteren, biedt het warehousing systeem integraties aan met andere platformen en gebeurt dit volledig  volgens de principes van duurzame e-fulfilment!

Realtime monitoren en acteren met onze warehousing

E-warehouse is  de online tool die u gebruikt om efficiënt en kostenbesparend te blijven werken. Deze tool is essentieel om realtime inzicht te hebben in logistieke processen. Waar is mijn bestelling? Wanneer wordt het geleverd? Zomaar wat veelvoorkomende vragen die onze warehousing tool kan beantwoorden. Met het gebruik van deze tool heeft u altijd en overal inzicht in uw logistieke processen. Van voorraad tot orderverwerking tot retouren. Alle inkomende en uitgaande transacties zijn realtime te volgen via ons unieke systeem. Daarnaast maakt het systeem ook voorspellingen op basis van historische data. Zo kunt u niet alleen terug kijken, maar ook vooruit!

Multiplatform strategie

Maakt u naast uw eigen online platform ook gebruik van andere verkoopkanalen zoals Bol.com, Ebay of zelfs fysieke winkels? Door onze geïntegreerde koppelingen is het binnen ons warehousing systeem mogelijk deze orders in één overzicht te onderhouden. Wij maken vanuit het systeem waar nodig koppelingen met uw e-commerce platformen, zodat u nog korter op de bal kunt opereren en daarmee uw klantbeleving kunt verbeteren en uiteindelijk uw klanttevredenheid kunt verhogen.

Warehousing als onderdeel van Green Fulfilment

e-Fulfilment Hub investeert voortdurend om de footprint meetbaar te maken. Via ons warehousing systeem kunt u zodoende de impact van uw transacties op milieu en maatschappij meten. Ons systeem houdt per transactie bij wat de CO2-uitstoot is en hoe u dit verder kunt optimaliseren. Zo maken wij onze warehousing zo duurzaam mogelijk. Hiermee kunt u zich als webshop onderscheiden van uw concurrenten door uw klanten bewust te maken van de uitstoot.

Geïnteresseerd in onze warehousing? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Wilt u meer weten over onze warehousing?

    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van onze diensten en relevant nieuws rondom e-fulfilment? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!