De voordelen van e-Fulfilment Hub

Uw e-fulfilment op een exacte manier geregeld

Vanuit ons magazijn in Weert (dé logistieke hotspot nabij de Benelux) ondersteunen wij snelgroeiende webshops met hun (Europese) groeiambities. Of u nu 10.000 pakketten óf 100.000 pakketten per maand wilt versturen, wij denken graag mee in het vinden van de beste duurzame oplossingen voor verschillende type producten. Van het verzenden van ledverlichting, babyproducten of artikelen voor huisdieren, wij ontzorgen uw gehele e-fulfilment proces van goederen inslag tot retouren én bieden maatwerk voor uw groene ambities.

Duurzame e-fulfilment

Duurzame e-fulfilment

Steeds meer webshops vinden duurzaamheid en verantwoord omgaan met het milieu belangrijk. Deels vanuit hun persoonlijke overtuiging, maar ook door de druk van (milieubewuste) consumenten, organisaties en overheden. Dit stelt webshops voor de uitdaging om duurzamer te opereren. Echter heeft deze ontwikkeling zich nog maar beperkt vertaald naar een duurzaam aanbod aan e-fulfilment mogelijkheden. Wij als e-fulfilment bedrijf willen u graag helpen bij deze uitdaging om uw bedrijf van duurzame fulfilment oplossingen te voorzien. Daarom werken wij met duurzame partners en investeren wij continu in het verduurzamen van onze processen en die van onze klanten: van het verminderen van retouren tot duurzame verpakkingen en duurzaam transport. Wij gaan graag met u in gesprek over uw groene ambities en komen actief met verbetersuggesties.

Daarnaast zetten wij ons samen met partners in om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor de gehele fulfilment keten. Dit doen we in het Living Lab Green Fulfilment.

Bij e-Fulfilment Hub vinden we het contact met onze klanten cruciaal. Ons customer service team staat u dan ook graag te woord bij vragen of onduidelijkheden over uw pakketten of onze dienstverlening en helpt u met de onboarding bij e-Fulfilment Hub. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Customer support

Customer support

eWarehouse

E-warehouse systeem

Een optimaal IT-systeem is een must voor bedrijven in de e-fulfilment business, logistiek en e-commerce. De impact van IT in deze business wordt alleen maar groter. E-warehouse is ons fulfilment platform dat met gebruiksgemak, snelheid en een grote hoeveelheid koppelingen uw e-fulfilmentproces volledig ontzorgt. Op deze manier creëren wij een excellente fulfilment ervaring. E-warehouse kan realtime uw logistieke processen monitoren en hierop acteren, biedt integraties aan met andere platformen en gebeurt volledig Green Fulfilment!

Onze verpakkingsmanager slaat samen met verschillende disciplines en mensen, de handen ineen voor besparingen in uw organisatie. Onze verpakkingsmanager integreert de besparingen tevens in de logistiek, marketing en operations van uw organisatie. Dat biedt kansen om ook collega’s van andere afdelingen te laten profiteren van besparingen. Onze verpakkingsmanager maakt ze inzichtelijk en laat zien hoe u middels duurzame verpakkingen kosten kunt besparen door efficiënter te werken.

Verpakkingsmanager

Verpakkings-manager

Labelling service

Labelling service

Verzendlabels zijn ingewikkelder dan ze op het eerste gezicht lijken. Of u nu een kleine of een grote webshop beheert, de labelling service van e-Fulfilment Hub kan u helpen. Fouten met verzendlabels kunnen al snel hoog oplopen in de kosten. Bovendien is het mogelijk dat bestelde pakketten niet worden afgeleverd en klanten moeten worden teleurgesteld. Dat wil u niet en daarom biedt e-Fulfilment Hub de labelling service aan. Bovendien kunt u met onze labelling service pakketten vanuit uw eigen winkel verzenden onder dezelfde voorwaarden als ons magazijn. Voor iedere webshop dé gewenste oplossing.

Een ander thema waar e-Fulfilment Hub in gelooft is flexibele cut-off tijden en same-day delivery. De consument wordt steeds kritischer en stelt steeds hogere eisen aan webshops. Het veranderde consumentgedrag betekent dat er meer van webshops gevraagd wordt op het gebied van procesinrichting, snelheid en flexibiliteit. e-Fulfilment Hub helpt u hierbij, zo kunt u bij ons uw order(s) tot 22:00 uur laten verwerken. Ook hierin ontwikkelt e-Fulfilment Hub door en bieden we in Nederland, België en een groot deel van Duitsland bezorging op de volgende dag.

Cut-off tijd

Cut-off tijd en same-day delivery

Wilt u meer weten over onze voordelen?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze diensten en relevant nieuws rondom e-fulfilment? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!