Duurzaam e-fulfilment bedrijf

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Bent u op zoek naar een duurzaam e-fulfilment bedrijf? Als duurzame one-stop-shop e-fulfilment dienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities ontzorgt e-Fulfilment Hub volledig. Door onze integrale benadering en focus op duurzame e-fulfilment kunnen wij, passend bij uw groeiambities, voor uw e-fulfilmentprocessen en uw groene ambities maatwerk bieden.

Wat doen wij als e-fulfilment bedrijf?

e-Fulfilment Hub is dé one-stop-shop e-fulfilment dienstverlener en ontzorgt u van goederen inslag, tot warehousing, verpakkingen, transport en retouren. Vanuit de productlocatie aangevoerde vooraad beheren wij in onze warehouses. In ons e-warehouse systeem is uw voorraad binnen no time inzichtelijk. Als gerenommeerd e-fulfilment bedrijf vinden wij het belangrijk dat klanten altijd realtime inzicht hebben in hun voorraad. Wij beheren uw voorraad die vanuit de productlocatie aangevoerd wordt naar onze warehouses en doen op basis van data analytics en klantgedrag bovendien suggesties over hoe u uw voorraadbeheer en daarmee zo optimaal mogelijk kunt organiseren. Vervolgens komt ook het aspect duurzaamheid om de hoek kijken.

Duurzaam e-fulfilment bedrijf

E-Fulfilment Hub vindt het ook belangrijk om een duurzaam e-fulfilment bedrijf te zijn. Met onze duurzame e-fulfilment gedachte maken wij vanzelfsprekend gebruik van duurzame verpakkingen en duurzaam transport. Met onze vestigingsplaats in Midden-Limburg hebben wij tevens een uitstekende ontsluiting naar het Europese achterland en hebben wij de gelegenheid om late cut-off tijden te hanteren voor klanten in de Benelux. Ook op het gebied van retouren proberen wij de CO2-footprint zo laag mogelijk te houden middels een fijnmazig retourennetwerk. Zo zorgen wij voor een excellente fulfilment ervaring.

Doorontwikkeling naar een nog duurzamer e-fulfilment bedrijf

Bij e-Fulfilment Hub zitten we niet stil. We willen door en blijven streven naar 100% Green Fulfilment. Daarom hebben we het Living Lab Green Fulfilment opgericht: het kennis- en innovatieplatform over duurzame e-fulfilment. Als e-fulfilment bedrijf vinden we het namelijk belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een verbetering van de wereld. Het Living Lab is een proeftuin voor onderzoek en innovatie rondom duurzame logistiek. In drie innovatietrajecten willen we de CO2-uitstoot van de sector drastisch terugbrengen: doorontwikkeling van het Maturity Model, de CO2-uitstoot meter en duurzaam transport.

Wil jij met ons meedenken hoe we als e-fulfilment bedrijf de logistieke sector kunnen verduurzamen? Neem dan contact op of neem een kijkje in onze LinkedIn community.

  Heeft u vragen over duurzame e-fulfilment?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]