Duurzame logistieke bedrijven

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Bent u op zoek naar duurzame logistieke bedrijven? Als duurzame one-stop-shop e-fulfilmentdienstverlener vindt e-Fulfilment Hub dat we een rol hebben om bij te dragen aan een duurzame logistiek. Door samen te werken met duurzame partners en continu te investeren in nieuwe ontwikkelingen binnen het Living Lab Green Fulfilment proberen we onze processen en die van onze klanten te verduurzamen.

Green Fulfilment: een must voor duurzame logistieke bedrijven

Hoe gaat het klimaat zich de komende jaren ontwikkelen? Een veelgehoorde vraag die de gemoederen flink bezighoudt. De CO2-uitstoot die we gezamenlijk genereren is een indicator hiervoor: hoe meer CO2 hoe warmer het klimaat. Iedereen heeft er een rol in de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. e-Fulfilment Hub werkt continu aan de verduurzaming van processen. Of het nu gaat om het verminderen van retouren of duurzame verpakkingen.

Duurzaamheid moet hoger op de agenda

Binnen de wereld van e-commerce en logistiek is dit immers essentieel. Het aantal online bestelden goederen neemt in rap tempo toe, met als gevolg dat de CO2-footprint ook alsmaar groter wordt. Vanuit consumenten, overheden en andere organisaties ontstaat steeds meer behoefte om verantwoord om te gaan met het milieu. Dit vraagt om meer duurzame logistieke bedrijven. De eisen die worden gesteld met betrekking tot duurzame verpakkingen, CO2-uitstoot, energieverbruik en het beperken van retouren worden steeds hoger.

e-Fulfilment Hub: voorbeeld voor duurzame logistieke bedrijven

De ambitie en de noodzaak is er. Toch is het voor bedrijven moeilijk om daadwerkelijk te verduurzamen. Vaak ontbreekt het aan kennis, kunde en middelen. Binnen het Living Lab Green Fulfilment ontwikkelt e-Fulfilment Hub nieuwe kennis en concrete praktijkoplossingen om meer duurzame logistieke bedrijven te stimuleren. Het initiatief komt voort uit passie en ambitie om de wereld van e-commerce en e-fulfilment te verduurzamen. Doe jij met ons mee? Neem contact op of kijk in onze LinkedIn community voor samenwerkingsmogelijkheden!

  Heeft u vragen over Green Fulfilment?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]