Duurzame ontwikkelingen logistiek

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Tien jaar geleden was duurzaamheid nog geen belangrijk onderwerp binnen de logistiek. Tegenwoordig wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema in onze samenleving. Mensen beseffen steeds meer dat ze met hun eigen keuzes invloed hebben op de wereld. Voor bedrijven en werknemers is het tegenwoordig van cruciaal belang om aandacht te besteden aan duurzaamheid. Consumenten vinden duurzaamheid namelijk steeds belangrijker en vinden het belangrijk dat bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, het milieu en het welzijn van mensen. Duurzaamheid is ook in de logistiek van essentieel belang. Echter, de gewenste verduurzaming blijft achter. Door duurzame logistieke ontwikkelingen door te voeren probeert e-Fulfilment Hub het logistieke proces te verduurzamen.

e-Fulfilment Hub voert duurzame logistieke ontwikkelingen door

De toename van technologische innovaties zorgt ervoor dat de duurzame logistieke ontwikkelingen in de markt elkaar in rap tempo opvolgen. e-Fulfilment Hub volgt deze duurzame logistieke ontwikkelingen op de voet en ontzorgt u volledig door deze ontwikkelingen in uw logistieke proces te integreren. Daarnaast wordt er binnen het Living Lab Green Fulfilment gewerkt aan nieuwe innovaties op dit gebied.

Living Lab Green Fulfilment: de proeftuin voor duurzame logistieke ontwikkelingen

Het Living Lab Green Fulfilment is een proeftuin waar duurzame innovaties worden getest en ontwikkeld, met als doel om de CO2-uistoot in de logistieke sector te verminderen. Hedendaags wordt het Living Lab gezien als hét kennis- en innovatieplatform voor duurzame e-fulfilment. Wij werken hierin samen met webshops, overheden en onderwijsinstellingen om nieuwe technologische en sociale innovaties te ontwikkelen. Het Living Lab Green Fulfilment draagt bij aan de duurzame ontwikkelingen in de logistiek. Wilt u meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn community!

Wilt u uw logistieke proces uitbesteden aan e-Fulfilment Hub en daarmee uw logistieke proces verduurzamen middels het doorvoeren van duurzame logistieke ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op!

  Heeft u vragen over duurzame logistieke ontwikkelingen?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]