Webshop verzending uitbesteden

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Wilt u uw webshop verzending uitbesteden? Als duurzame one-stop-shop e-fulfilmentdienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities is e-Fulfilment Hub de ideale samenwerkingspartner om uw webshop verzending uit te besteden! Middels de inzet van geïntegreerde logistiek, ICT, marketing en innovatie in duurzame e-fulfilment en e-commerce oplossingen laten wij webshops exponentieel excellereren in hun Europese expansieambitie. En dat volledig Green Fulfilment! Zo creëert u een uniek en duurzaam concurrentievoordeel.

Duurzame webshop verzending uitbesteden

e-Fulfilment Hub is actief door heel Europa en kan voor alle landen concurrerende inkooptarieven bieden. Ook voor ADR- en lengtegoederen kunt u bij ons terecht. Daarnaast wordt van alle verzendingen de CO2-uitstoot gemeten, zodat we toe kunnen werken naar volledig duurzame e-fulfilment. Als u de webshop verzending bij ons uitbesteed, komen de verzendingen op het afgesproken adres aan met én minder kilometers én minder CO2-uitstoot.

Duurzaam transport bij uitbesteden webshop verzending

Wij geloven in de kansen voor duurzaam transport. Vanuit klanten die bij ons uitbesteden, ontstaat steeds meer vraag naar duurzaam en efficiënt transport. Om die reden werken wij aan het verlagen van de ecologische voetafdruk. Onderzoeken tonen aan dat het voor de transportwereld zelfs mogelijk is om in 2050 volledig duurzaam te zijn! Met duurzaam transport kan de leefbaarheid in steden worden verhoogd door een schonere lucht en minder geluidsoverlast.

Living Lab Green Fulfilment

Samen met onze partners werken wij hard om u volledig Green Fulfilment te bedienen als u de webshop verzending bij ons uitbesteed. Binnen het Living Lab Green Fulfilment werken we aan het verminderen van de CO2-uitstoot. In samenwerking met innovatiepartner IM Efficiency wordt er in een pilot gestart met het concept SolarOnTop. Een met zonnepanelen geïntegreerde trailer wordt in praktijk getest en gevalideerd om elektrisch vervoer te stimuleren. Wilt u deelnemen aan het Living Lab Green Fulfilment of uw webshop verzending bij e-Fulfilment Hub uitbesteden? Neem dan contact op of kijk in onze LinkedIn community voor samenwerkingsmogelijkheden!

  Heeft u vragen over het uitbesteden van uw webshop verzending?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]