Webinar: Zonnepanelen op bedrijfsdaken

Schrijf u nu in en leer wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen

Bedrijfsdaken bieden een groot potentieel voor het ontwikkelen van zonne-installaties. Bedrijfsdaken zijn over het algemeen van voldoende formaat en juist gelegen voor het opwekken van duurzame energie. Zo spelen logistieke panden bijvoorbeeld een belangrijke rol in de ontwikkeling van dakoplossingen binnen de zonne-energie sector. Deze daken zijn immers vaak plat, vrij van objecten en van voldoende oppervlakte en daarom zeer geschikt voor het dragen van grote installaties. Maar hoe werkt dit in de praktijk?

Zonnepanelen op bedrijfsdaken

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij ons webinar over zonnepanelen op bedrijfsdaken. Ruud Derks zal namens NaGa Solar meer vertellen over zonne-energie en de oplossingen die er zijn voor bedrijfsdaken. Ook zullen we inzoomen op enkele praktijkvoorbeelden.

Tijdens het webinar kunt u al uw vragen stellen. Onze experts zullen uw vraag beantwoorden en met u onderzoeken hoe e-Fulfilment Hub bij kan dragen aan het verduurzamen van uw processen. Deelname aan het webinar is gratis. Schrijf u nu in en innoveer met ons mee op weg naar volledig duurzame e-fulfilment.

Graag tot ziens op donderdag 14 oktober.

Programma

 • Welkom door Willem van Hoof, Business Development Manager bij e-Fulfilment Hub
 • Presentatie over zonne-energie en oplossingen voor bedrijfsdaken door Ruud Derks, Senior Investment Advisor bij NaGa Solar
 • Praktijkvoorbeelden
 • Q&A

Inschrijven voor het webinar

Thema: Zonnepanelen op bedrijfsdaken
Datum: Donderdag 14 oktober 2021
Tijd: 16:00 – 16:45
Link: Volgt na inschrijving

  Inschrijven

  Thema: Zonnepanelen op bedrijfsdaken
  Datum: Donderdag 14 oktober
  Tijd: 16:00 – 16:45
  Link: Volgt na inschrijving

   Heeft u vragen over ons webinar?

   Verlaag je voetprint, verhoog je impact

   CONTACTINFORMATIE

   Fahrenheitstraat 11
   6003 DC te Weert
   0495-788118
   [email protected]