Verzendlabels

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Verzendlabels zijn veel gecompliceerder dan ze lijken. Een fout met een label kan als snel leiden tot hoge kosten en inefficiëntie. Daarnaast is het mogelijk dat pakketten niet worden bezorgd bij de klant. Het maakt niet uit of je nu een kleine of een grote webshops beheert, e-Fulfilment Hub biedt de verzendlabels die u kunnen helpen.

Verzendlabels van onze labelling service

Voor de vervoerder zijn labels om te verzenden van essentieel belang. Ze bevatten namelijk de belangrijkste informatie om ervoor te zorgen dat een pakket van het warehouse naar de klant gebracht wordt. Hierbij moet je denken aan de datum, het trackingnummer, het formaat en gewicht van het pakket, het verzendadres, het bezorgadres en verzendmethode. Al deze informatie zorgt ervoor dat elk label uniek is. Elke levering heeft dus een eigen unieke label.

Efficiëntie en zorgvuldige verzending

Verzendlabels zijn essentieel om een pakket naar het juiste adres te leiden. De labels van onze labelling service hebben een uniek ontwerp, waarbij ze makkelijk gescand en gelezen kunnen worden door mens en machine. Daarnaast vergt het creëren van verzendlabels uiterste zorgvuldigheid, aangezien iedere vervoerder zijn label op een unieke manier heeft ontworpen zodat het optimaal werkt voor zijn eigen sorteer- en verzendproces.

Verzendlabels van e-Fulfilment Hub

Als onderdeel van de logistieke dienstverlening biedt e-Fulfilment Hub verzendlabels aan, die weer onderdeel zijn van de labelling service. Middels parcels.e-fulfilmenthub.nl kunnen de verschillende zendingen eenvoudig ingevoerd worden en met behulp van het adresboek kunnen de meeste gegevens automatisch worden ingevuld. Vervolgens kunnen dan de unieke labels gegenereerd worden. E-Fulfilment Hub werkt met multi carriers, waardoor het mogelijk is om pakketten via meerdere vervoerders te verzenden. De labels hebben ook een trackingnummer waardoor het de klant de mogelijkheid biedt om de zending te traceren

Bent u geïnteresseerd in onze verzendlabels? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen over verzendlabels?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]