Transportlabels

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Transportlabels zijn erg gecompliceerd. Een kleine fout in het label kan al snel leiden tot hoge kosten en inefficiëntie, waarbij het mogelijk is dat pakketten niet of bij het onjuiste adres bezorgd worden. e-Fulfilment Hub biedt met hun transportlabels de oplossing die u kunnen helpen.

Transportlabels van onze labelling service

Transportlabels zijn erg belangrijk voor de vervoerders. Deze labels bevatten namelijk de belangrijkste informatie om er voor te zorgen dat een bepaald besteld product van het warehouse naar de klant gebracht wordt. Denk hierbij aan de datum, het trackingnummer, het formaat en gewicht van het pakket, het verzendadres, het bezorgadres en de verzendmethode. Deze informatie is voor elk label uniek en zorgt ervoor dat elke levering een eigen unieke label heeft.

Efficiëntie en zorgvuldige verzending

Transportlabels zijn van essentieel belang, zodat een pakket op het juiste adres afgeleverd wordt. Naast dat elke levering een eigen uniek label heeft, hebben de labels van onze labelling service ook een uniek ontwerp. Onze labels kunnen daarbij makkelijk gescand en gelezen worden door mens en machine. Het creëren van onze transportlabels vergt uiterste zorgvuldigheid, zodat het optimaal werkt voor onze eigen sorteer- en verzendproces, aangezien iedere vervoerder zijn label op een unieke manier heeft ontworpen.

Transportlabels van e-Fulfilment Hub

Als e-fulfilment dienstverlener biedt e-Fulfilment Hub transportlabels aan, die onderdeel zijn van hun labelling service. Met behulp van parcels.e-fulfilmenthub.nl kunnen de verschillende pakketten die verzonden worden, eenvoudig ingevoerd worden en kunnen middels het gebruik van het adresboek de meeste gegevens automatisch worden ingevuld. Vervolgens kunnen de unieke labels per zending gegenereerd worden. Daarnaast is het mogelijk om pakketten via meerdere vervoerders te verzenden, aangezien e-Fulfilment Hub met multi carriers werkt. De transportlabels van e-Fulfilment Hub hebben ook allemaal een uniek trackingnummer, waardoor het voor de klant mogelijk is om zijn of haar zending te traceren.

Bent u geïnteresseerd in onze transportlabels? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen over onze transportalbels?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]