De e-Fulfilment Hub partners

Het is geen geheim dat een goede samenwerking als resultaat meestal succes met zich mee draagt.

Onze grootste kracht is het samenwerkingsverband tussen de partners en e-Fulfilment Hub om klanten zo goed mogelijk te helpen met het betaalbaar verduurzamen van projecten door samen te werken en krachten te combineren. Samen werken wij met onze partners naar een milieubewuste en duurzame Logistieke toekomst.

Over HC Group

HC Group ontzorgd de klant volledig rondom het logistieke proces van online orders, zowel voor B2C als B2B. Als e-fulfilmentpartner met jarenlange kennis en ervaring biedt HC Group maatwerkoplossingen aan, ongeacht de complexiteit van de voorwaarden van een product. HC Group neemt uw volledige logistieke proces uit handen en zorgt dat u meer tijd over houdt voor uw corebusiness.

Het HC Group warehouse heeft een perfecte ligging in de ‘blue banana-zone’. Dichtbij belangrijke Europese markten en met directe linehaul tot het Duitse netwerk van DHL en DPD. Zo krijgen partners een betere mogelijkheid om mee te groeien tot een echt Europese webwinkelier!

Over Bluehub

Bluehub is graag regisseur, verbinder en enabler voor bedrijven en ondernemers om met hen nieuwe, duurzame ideeën, producten en diensten te ontwikkelen, te lanceren en op te schalen. Bluehub is gericht op creatieve destructie; een proces van voortdurende innovatie.

Bluehub is een innovatiebureau gericht op het commercieel succesvol maken van webshops. Dit door hen te ontzorgen in digitaal marketingadvies, data-analytics en uitvoering op het gebied van branding, design, contentcreatie, social media beheer, e-mailmarketing, SEO en SEA. Daarbij maakt het gebruik van de nieuwste technieken en systemen rondom bigdata, analytics en industrie 4.0. Daarnaast zetten ze in op duurzaamheid zodat webshops direct futureproof zijn en klaar zijn voor de volgende groeistap.

Over Thijs Logistiek

Met 50 wagens, 100 medewerkers en een 6.000 m2 warehouse verzorgt Thijs Logistiek 24-uur-distributie, fijnmazige stads- en regiodistributie en internationale expeditie. Dit doet Thijs Logistiek voor general cargo, lengtegoederen, buitenmaatse goederen en gevaarlijke stoffen (ADR).

Bij Thijs Logistiek werken chauffeurs, klantenservicemedewerkers, planners, administratief medewerkers, en loods en warehouse medewerkers samen vanuit het hoofdkantoor in Weert. Het doel van Thijs Logistiek is om alle producten van klanten succesvol met een glimlach af te halen en/of te bezorgen.

Over de toekomst

E-Fulfilment Hub kijkt uit naar de samenwerking met zowel HC Group en Thijs Logistiek en het begeleiden naar milieubewuste logistiek.

“Samen werken wij aan een milieubewuste toekomst.”

  Wilt u meer weten over onze services?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]