Groene vrachtwagens

Wij geloven in volledig duurzame -fulfilment. Nu en in de toekomst.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw pakketjes op een duurzame manier kan verzenden? Met de groene vrachtwagens biedt e-Fulfilment Hub de oplossing! Met onze duurzame vrachtwagens vergroenen we de logistiek en dragen we bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot in de sector.

Groene vrachtwagens van e-Fulfilment Hub

Voor het verzenden van alle door de consument bestelde pakketjes zijn veel vrachtwagens nodig. Al deze vrachtwagens zorgen voor een gigantische CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van onze duurzame vrachtwagens kunnen we duizenden kilo’s CO2-uitstoot besparen. Hierdoor kunnen wij uw pakketjes bezorgen met minder kilometers én minder CO2-uitstoot. Daarmee leveren we een forse bijdrage aan het verduurzamen van de logistieke sector.

Groene vrachtwagens zijn de toekomst

De gigantische CO2-uitstoot die vrachtwagens nu produceren heeft een enorme impact op het milieu en onze gezondheid. Groene vrachtwagens hebben dan ook de toekomst. Over enkele jaren zouden groene vrachtwagens overal te zien moeten zijn. Minder kilometers en minder CO2-uitstoot zal zorgen voor een gezonder milieu en leefomgeving, voor zowel mens als dier.

Het Living Lab Green Fulfilment: innovatietraject

De duurzame vrachtwagens van e-Fulfilement Hub zijn ontwikkeld binnen het Living Lab Green Fulfilment. Het Living Lab Green Fulfilment is hét kennis- en innovatieplatform voor duurzame e-fulfilment. Binnen het Living Lab wordt gewerkt aan een aantal innovatietrajecten om de CO2-uitstoot in de logistieke sector te verminderen. Een van deze innovatietrajecten, is duurzaam transport. Samen met onze duurzame partner IM Efficiency, is er een pilot gestart rondom dit thema. Hierbij wordt het concept SolarOnTop, een met zonnepanelen geïntegreerde trailer in de markt getest en gevalideerd om elektrisch vervoer te stimuleren. Wilt u meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn community!

Heeft u interesse in onze groene vrachtwagens? Of wilt u meer weten over onze e-fulfilment diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

  Heeft u vragen over onze groene vrachtwagens?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]