Duurzame webshops

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Wilt u als duurzame webshop uw processen verder verduurzamen? e-Fulfilment Hub biedt als one-stop-shop e-fulfilment dienstverlener een excellente fulfilment ervaring voor snelgroeiende en duurzame webshops met (Europese) groeiambities. Wij ontzorgen u volledig vanaf het moment dat er een bestelling wordt geplaats door een klant tot het moment dat het pakketje afgeleverd wordt bij de klant. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier.

Op weg naar meer duurzame webshops

Duurzaamheid wordt tegenwoordig een steeds belangrijker thema in onze samenleving. Daarom staat duurzaamheid bij e-Fulfilment Hub hoog in het vaandel. Wij vanuit e-Fulfilment Hub ontzorgen u niet alleen volledig. We bieden ook acceleratie van groei. Vanuit e-Fulfilment Hub helpen wij webshops met behulp van een integrale strategie, dat gebaseerd is op het tienstappenplan van het Green Fulfilment Maturity Model, om efficiënter toe te werken naar een duurzame webshop. Wij geven onze klanten dan ook actief advies over hoe bepaalde dingen beter en efficiënter in kunnen worden gevuld. Denk hierbij aan digital marketing, duurzame verpakkingen, duurzaam verzenden etc.

e-Fulfilment Hub investeert continue in de verduurzaming van onze eigen processen en die van onze klanten. Dit doen wij samen met onze duurzame partners om de groene ambitie van webshops te vervullen en om samen te werken naar meer duurzame webshops.

Living Lab Green Fulfilment

Binnen de wereld van e-commerce en logistiek is duurzaamheid van groot belang. Duurzaamheid staat bij e-Fulfilment Hub dan ook hoog op de agenda. e-Fulfilment Hub heeft vanuit de ambitie om de wereld van e-commerce en e-fulfilment samen groen(er) te maken, het Living Lab Green Fulfilment opgericht. Het Living lab is het kennis- en innovatiecentrum van duurzame e-fulfilment, waar nieuwe kennis en concrete praktijkoplossingen getest en ontwikkeld worden om duurzame webshops duurzamer te laten opereren. Het ontwikkelen hiervan van gebeurt door samen te werken  met webshops, overheden en onderwijsinstellingen.  Wilt u meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn community!

Heeft u interesse in onze e-fulfilment diensten? En wilt u ook toewerken naar een echte duurzame webshop? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen over duurzame e-fulfilment?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]