Duurzame vrachtwagens

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Wilt u bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot in de logistieke sector? e-Fulfilment Hub biedt hier met duurzame vrachtwagens een oplossing voor. Onder de noemer Green Fulfilment streven wij naar een zo duurzaam mogelijke logistiek. Dit geeft u de mogelijkheid om een uniek concurrentievoordeel te creëren.

Duurzame vrachtwagens van e-Fulfilment Hub

Bij het transport van pakketjes komt veel CO2 vrij. Om de CO2-uitstoot van de logistieke sector te verminderen zet e-Fulfilment Hub groene vrachtwagens in. Door het inzetten van deze vrachtwagens worden er duizenden kilo’s minder CO2 uitgestoten en maken we onze eigen maar ook uw CO2-footprint kleiner. Duurzaamheid staat bij e-Fulfilment Hub erg hoog in het vaandel en wij streven dan ook naar volledig duurzame e-fulfilment. Met onze duurzame verzendservice  zorgen wij dat uw pakketjes naar het juiste adres verzonden worden, met minder kilometers en minder CO2-uitstoot.

Living Lab Green Fulfilment

e-Fulfilment Hub heeft het Living Lab Green Fulfilment opgericht. Het Living Lab, ook wel het kennis- en innovatieplatform over duurzame e-fulfilment genoemd, is een proeftuin waar duurzame innovaties getest en ontwikkeld worden om de CO2-uitstoot in de logistieke sector te verminderen. In samenwerking met webshops, overheden, onderwijsinstellingen en andere duurzame partners wordt er gewerkt aan verschillende innovatietrajecten waarbij nieuwe technologische en sociale innovaties ontwikkeld worden. Wilt u meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn community!

Innovatietraject: duurzame vrachtwagens

Een innovatietraject waarbinnen het Living Lab aan gewerkt wordt is duurzaam transport. In dit traject wordt het concept SolarOnTop, duurzame vrachtwagens met zonnepanelen erop getest en gevalideerd. Deze vrachtwagens worden middels de inzet van technologieën van innovatiepartner IM Efficiency gebruikt om elektrisch vervoer te stimuleren.

Heeft u interesse in onze duurzame vrachtwagens? Of wilt u meer informatie over onze e-fulfilment diensten? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen over duurzame vrachtwagens?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]