Duurzame logistieke oplossingen

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw logistieke proces uit te besteden? Als e-fulfilment dienstverlener biedt E-Fulfillment Hub al haar klanten duurzame logistieke oplossingen. Wij bieden een uitstekende fulfilment-ervaring, vanaf het moment dat uw klant een bestelling plaatst tot het moment dat de bestelling bij de klant wordt afgeleverd. Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke logistiek, waarmee u een uniek concurrentievoordeel kunt creëren.

Duurzame logistieke oplossingen voor veelvoorkomende problemen

Webshops kunnen met allerlei verschillende problemen in het logistieke proces te maken krijgen. Deze problemen kunnen zich voordoen bij voorraadbeheer, orderafhandeling, verzending en rapportage. De voorraad is niet op orde of niet transparant, het verwerken van bestellingen kost te veel tijd, het verpakkingsmateriaal is niet sterk genoeg, er zijn te lange levertijden of een groot aantal retouren of er is een gebrek aan duidelijke rapportage. Dit zijn allemaal veelvoorkomende problemen waar webshops mee te maken kunnen krijgen als ze het logistieke proces zelf verzorgen. Vanuit e-Fulfillment Hub bieden we daarom duurzame oplossingen aan.

Logistiek proces uitbesteden aan e-Fulfilment Hub

Een samenwerking met e-Fulfillment Hub biedt verschillende duurzame logistieke oplossingen en voordelen:

 • E-Fulfillment Hub ontzorgt u volledig vanaf het moment dat uw klant de online bestelling plaatst tot het moment dat de bestelling bij de klant wordt afgeleverd. Wij bieden u daarom een uitstekende fulfilment-ervaring.
 • Met behulp van het Green Fulfillment Maturity Model helpen we webshops efficiënter te werken met behulp van een geïntegreerde strategie. We adviseren onze klanten ook actief hoe het beter kan. Het uitbesteden van het logistieke proces aan e-Fulfillment Hub versnelt daarmee de groei.
 • Ook kunnen wij voor al onze klanten in de Benelux late cut-off tijden hanteren. We zijn gevestigd in Midden-Limburg, waardoor we een uitstekende toegang hebben tot de Europese outback.
 • Binnen het Living Lab Green Fulfilment investeren we samen met onze duurzame partners continu in het verduurzamen van onze processen en die van onze klanten.

Living Lab Green Fulfillment voor duurzame logistieke oplossingen

Het Living Lab Green Fulfilment is een proeftuin waar duurzame logistieke oplossingen worden getest en ontwikkeld om de CO2-uitstoot in de logistieke sector te verminderen. Het Living Lab wordt dan ook gezien als hét kennis- en innovatieplatform voor duurzame e-fulfilment. The Living Lab Green Fulfilment werkt samen met webshops, overheden en onderwijsinstellingen aan nieuwe technologische en maatschappelijke innovaties. Meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn-community!

Bent u geïnteresseerd in onze duurzame logistieke oplossingen? Neem contact met ons op.

  Heeft u vragen over onze duurzame logistieke oplossingen?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]