CO2-uitstoot logistiek

Wij geloven in volledig duurzame e-ulfilment. Nu en in de toekomst.

Tegenwoordig bestellen mensen steeds meer online. Het is makkelijk en ook nog eens snel. Het toenemende aantal bestellingen zorgt ervoor dat er ook meer pakketjes moeten worden verzonden. Het grotere aantal transportbewegingen dat daarmee gemoeid is, heeft een gigantische hoeveelheid CO2-uitstoot als gevolg. e-Fulfilment Hub wil middels hun duurzame verzendservice de CO2-uitstoot in de logistiek verminderen.

CO2-uitstoot logistiek verminderen door duurzame verzending

Tegenwoordig worden klimaat en duurzaamheid steeds belangrijkere thema’s in onze samenleving, aangezien mensen steeds meer bewust worden van de negatieve effecten op het milieu. Ook webshops vragen vanuit de markt steeds meer naar duurzaamheid en efficiënt transport. Wij van e-Fulfilment Hub verzenden daarom duurzaam. Wij willen daarmee een bijdrage leveren aan een beter milieu door middel van het verminderen van onze CO2-footprint. Samen met onze klanten werken we naar volledig duurzame e-fulfilment. Met onze duurzame verzendservice verzenden wij uw pakketjes, met minder kilometers en minder CO2-uitstoot, naar het juiste adres. Met behulp van onze CO2-uitstoot meter maken wij voor u per pakket of order inzichtelijk wat de CO2-uitstoot is. Met het verminderen van onze CO2-footprint willen we bijdragen aan het verminderen de CO2-uitstoot in de logistiek.

Living Lab Green Fulfilment om CO2-uitstoot logistiek te verminderen

Om de CO2-uitstoot in de logistiek te verminderen heeft e-Fulfilment Hub het Living Lab Green Fulfilment in het leven geroepen. Het Living Lab Green Fulfilment richt zich in hun proeftuinen in brede zin op het ontwikkelen van kennis en duurzame innovaties, met als doel om de CO2-uitstoot in de logistiek te verminderen. In samenwerking met webshops, overheden, onderwijsinstellingen en allerlei andere partners wordt er gewerkt aan nieuwe technologische en sociale innovaties. Om hier invulling aan te geven wordt er momenteel gewerkt aan drie innovatietrajecten: het stimuleren van duurzaam transport, de ontwikkeling van de CO2-uitstoot meter en het verder ontwikkelen van Green Fulfilment Maturity Model. Wilt u meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn community!

Wilt u ook bijdragen om de CO2-uitstoot in de logistiek te verminderen? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen over duurzame e-fulfilment?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]