CO2-footprint transport

Wij geloven in volledig duurzame e-fulfilment. Nu en in de toekomst.

Het aantal online aankopen neemt steeds verder toe in Nederland. Dit heeft tot gevolg dat er ook meer online bestellingen vervoerd moeten worden. Het transporteren van deze online bestellingen zorgt er voor dat de CO2-footprint van transport gigantisch is. Middels duurzaam verzenden probeert e-Fulfilment Hub de CO2-footprint van transport tot een minimum te beperken.

e-Fulfilment Hub minimaliseert CO2-footprint transport

Niet alleen wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema, ook vanuit de markt wordt er steeds meer gevraagd naar duurzaam transport. Daarom biedt e-Fulfilment Hub een duurzame verzendservice aan, waarbij we zorgen dat uw pakketjes met minder kilometers en minder CO2-uitstoot naar het juiste adres verzonden worden. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het verminderen van de CO2-footprint van transport. Daarnaast investeren wij continue in het verduurzamen van onze processen en die van onze klanten. Op deze manier proberen wij uw groene ambitie te vervullen en aan de vraag naar duurzaam transport te voldoen.

Innovatietrajecten Living Lab Green Fulfilment om CO2-footprint transport te verminderen

Om de CO2-footprint van transport te verminderen en andere duurzame ambities te verwezenlijken heeft e-Fulfilment Hub het Living Lab Green Fulfilment opgericht. Het Living Lab is een proeftuin waar er wordt gewerkt aan drie verschillende innovatietrajecten om de CO2-uitstoot in de logistiek te verminderen. Het eerste innovatietraject is het verder ontwikkelen van het Green Fulfilment Maturity Model. Het tweede innovatietraject is het ontwikkelen van de CO2-uitstoot meter en het derde innovatietraject is het stimuleren van duurzaam transport. Binnen het Living Lab worden duurzame innovaties getest en ontwikkeld om onder andere de CO2-uitstoot te verminderen. Samen met webshops, overheden, onderwijsinstellingen en andere organisaties wordt er hard gewerkt aan kennisontwikkeling over duurzame e-fulfilment. De ontwikkeling van nieuwe technologische en sociale innovaties bieden een oplossing voor bedrijven en stellen ze in staat te verduurzamen. Wilt u meedenken over het Living Lab Green Fulfilment? Kijk dan in onze LinkedIn community!

Wilt u ook de CO2-footprint van transport verminderen? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen over duurzame e-fulfilment?

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]