Navigation

Uw webshoplogistiek uitbesteden?

Meer informatie
NL EN

Wetron

Graafschap Hornelaan 141 6001 AC Weert

Wetron, een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van multimodaal transport, opslag en value added services. Vanuit vestigingen in Weert en Venlo vinden dagelijkse vertrekken plaats vanaf en naar Benelux, Duitsland, Frankrijk, Iberica, de Alpenlanden en speerpunt Italië. Overige landen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Groepage en compleet ladingen, alsmede volumineuze zendingen kunnen in het netwerk geïntegreerd worden, evenals ADR en afvaltransporten. Opslag en VAS activiteiten kunnen aangeboden worden voor lange en korte termijn, in combinatie met de afhandeling van diverse douane gerelateerde zaken.

Kijk voor meer informatie over Wetron op: www.wetron.nl
Direct contact opnemen met Wetron? Klik dan hier om een e-mail te sturen.


Klant aan het woord: "Keuze voor Wetron vanwege geografische ligging en douaneactiviteiten”

Mega Spa Europe
Mega Spa Europe B.V. is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van bubbelbaden, zwembaden, massagebaden en sauna’s. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment baden, sauna’s en andere wellnessfaciliteiten om een ontspannen omgeving te creëren voor haar klanten, zodat zij optimaal kunnen genieten. Mega Spa biedt haar klanten deze ultieme beleving dankzij superieur vakmanschap, aantrekkelijke designs en zeer betrouwbare producten.
Logo Mega Spa Europe

Organiseren van logistiek grootste uitdaging bij internationale expansie
De successen die zij in andere delen van de wereld heeft geboekt, stimuleerde het van oorsprong Chinese bedrijf op zoek te gaan naar nieuwe kansen in andere, buitenlandse markten. De aanlokkelijke perspectieven van de Europese markt hebben uiteindelijk geleid tot de keuze om haar producten hier te gaan verkopen. Hoewel deze beslissing een grote impact had op alle onderdelen van het bedrijf, was de grootste uitdaging het organiseren van de logistiek. Mega Spa moest namelijk een snelle, goedkope én betrouwbare manier vinden om alle producten vanuit China naar Europa te vervoeren. Daarnaast had het bedrijf ook behoefte aan strategisch gelegen warehouses om de producten veilig op te slaan voordat ze worden vervoerd naar lokale Europese dealers.

Perfecte ligging van strategisch gelegen warehouses
In haar zoektocht naar een professionele speler met kennis en expertise op het gebied van Europese regelgeving en logistiek kwam het bedrijf uit bij Wetron Transport & Logistics. Volgens Adam Xiang, Salesmanager bij Mega Spa, werd deze keuze gebaseerd op een aantal belangrijke kwaliteiten van Wetron Transport & Logistics: “haar geografische ligging, intermodale mogelijkheden en douaneactiviteiten en andere value added services waren doorslaggevend”. Ten eerste heeft Wetron een centrale ligging ten opzichte van de rest van Europa en beschikt zij over strategisch gelegen warehouses in Venlo en Weert, waarmee het bedrijf zich midden in logistieke hotspot ‘Keyport’ bevindt. De warehouses van Wetron beslaan ruim 35.000 m2 en kunnen dankzij hun flexibele inrichting goederen van grote, uiteenlopende afmetingen (zoals bubbelbaden) verwerken. Bovendien is Wetron al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in intermodaal vervoer; een propositie die Xiang erg aansprak: “Door het combineren van weg- en spoorvervoer kunnen wij onze goederen, die een groot volume innemen, goedkoop, snel en milieuvriendelijk vervoeren”. Ten slotte verzorgt Wetron ook alle douaneactiviteiten voor de klant en adviseert zij op het gebied van douane, regelgeving en culturele verschillen tussen China en Europa.

 “Wetron is een betrouwbare, professionele speler die ons ontzorgt en waarde toevoegt voor ons en onze klanten”
Adam Xiang, Salesmanager Mega Spa Europe

Sparring partner op gebied van Europese regelgeving en Chinees-Europese cultuurverschillen
De centrale ligging en jarenlange ervaring van Wetron op het gebied van intermodaal vervoer, warehousing en douaneactiviteiten maken het bedrijf tot de ideale logistieke partner voor Mega Spa. “Doordat Wetron bovendien als onze sparring partner fungeert op het gebied van Europese regelgeving en culturele verschillen, is een hechte samenwerking ontstaan die voor ons van onschatbare waarde is”, aldus Xiang.