Navigation

Uw webshoplogistiek uitbesteden?

Meer informatie
NL EN

Thijs Logistiek

Havenweg 10 6006 SM Weert

Een duidelijke focus op meer en loyale klanten voor u. Dat is ons gezamenlijke doel waarop de logistieke diensten van Thijs zijn afgestemd.
Wij, Thijs logistiek (opgericht in 1925) zijn specialist in transport, distributie en warehousing in de Benelux en gericht op het leveren van kleine zendingen (grote pakketten, lengtegoederen tot 6 meter, verfproducten, gevaarlijke stoffen) tot enkele pallets. Daarbij zijn we naast B2B (leveren opbouwplaatsen) ook gespecialiseerd in B2C leveringen. Vaak goederen die niet door pakketdiensten geleverd kunnen worden.

Al onze medewerkers zijn daarbij sterk persoonlijk betrokken en gefocust op het verzorgen van een uitmuntende dienstverlening om uw goederen met plezier bij uw ontvanger te bezorgen. We leven in een wereld die erg transparant geworden is. Onze systemen leveren hierbij u de hulpmiddelen om met uw klant (de ontvanger) direct te communiceren over zijn of haar zending. Zaken zoals het maken van afspraken, ETA-tijden, track en trace gegevens en de handtekening voor goede ontvangst leveren aan u een positieve bijdrage. U kunt onze logistiek inzetten als marketing instrument. Dit inzicht en het plezier waarmee wij (de mensen van Thijs) uw zending bezorgen, maakt het verschil. Dit plezier straalt van onze mensen af. Dat merkt u als klant en het blijft ook niet onopgemerkt voor uw klanten. Daarom blijven uw klanten bestellen. Daarom Thijs.
Thijs bezorgt uw ontvanger en u het plezier!

Kijk voor meer informatie over Thijs Logistiek op: www.thijs.nl
Direct contact opnemen met Thijs Logistiek? Klik dan hier om een e-mail te sturen.


Klant aan het woord: "Thijs Logistiek perfecte partner voor opslag en transport chemische producten"

KSM Benelux
KSM Benelux is een veelzijdige en deskundige leverancier van koel- en smeermiddelen, chemicaliën en aanverwante producten voor de industrie. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de industriële sector en is daarmee dé specialist voor (advisering over) hoogwaardige industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen. KSM Benelux heeft een breed pakket aan producten en diensten en is dankzij haar uitgebreide kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en veelzijdige service de ideale partner voor smeertechnisch onderhoud in de industrie.

Logo KSM

Behoefte aan grotere opslagcapaciteit door groeiende volumes
KSM Benelux is de afgelopen jaren fors gegroeid, waardoor de eigen opslag te klein bleek om te kunnen voldoen aan de alsmaar groeiende vraag. Het bedrijf moest daarom een keuze maken tussen nieuwbouw van een eigen warehouse, verhuizing naar een andere locatie (met een groter warehouse) of uitbesteding van de warehousing activiteiten. Algemeen directeur Xavier Keulen-Thomassen zegt hierover het volgende: “We hebben een objectieve afweging gemaakt tussen deze opties en verschillende partijen overwogen. Vervolgens hebben we op basis van schaalbaarheid van de opslagcapaciteit, betrouwbaarheid van de dienstverlening en de voor- en nadelen op het gebied van communicatie een definitieve keuze gemaakt”.
Uiteindelijk heeft KSM Benelux besloten haar warehousing activiteiten uit te besteden bij een gespecialiseerd bedrijf, en wel bij Thijs Logistiek in Weert. Keulen-Thomassen: “De flexibiliteit en jarenlange ervaring van Thijs Logistiek in combinatie met haar specifieke focus en expertise op het gebied van opslag en transport van gevaarlijke (chemische) stoffen, maakt dat wij voor Thijs Logistiek hebben gekozen”.

“De samenwerking tussen KSM en Thijs laat zien dat focus en expertise leidt tot een hoge toegevoegde waarde voor onze klanten”
Xavier Keulen Thomassen, algemeen-directeur KSM Benelux

Hechte samenwerking tussen KSM Benelux en Thijs Logistiek
KSM Benelux had al eerdere ervaringen met Thijs Logistiek, omdat dit bedrijf ook reeds haar distributie verzorgde. “Haar betrouwbaarheid ervaren wij als zeer positief, want Thijs Logistiek levert altijd de afgesproken kwaliteit”. Daarnaast vallen de snelle leveringen door Thijs erg in de smaak. Dankzij haar centrale geografische ligging kunnen producten namelijk heel snel worden geleverd aan klanten in Nederland én aan buitenlandse klanten, zoals bijvoorbeeld in België. Ook de samenwerking met Thijs Logistiek op het gebied van warehousing bevalt tot nu toe uitstekend: “Thijs Logistiek is door haar hoge betrouwbaarheid en directe communicatie voor ons van grote toegevoegde waarde en wij ervaren de samenwerking met Thijs dan ook alsof zij een intern onderdeel van ons bedrijf is”, aldus Keulen-Thomassen.