Navigation

Uw webshoplogistiek uitbesteden?

Meer informatie
NL EN

Keyport2020

Keyport 2020: samen lukt het!

Ideeën beginnen te stromen, projecten komen in beweging en ontmoetingen groeien uit tot duurzame relaties… Welkom bij Keyport 2020. Hier werken ondernemers, onderwijs en overheid samen om dingen gedaan te krijgen. Door simpelweg de koppen bij elkaar te steken of precies de juiste deuren te openen. Soms is het inschakelen van het netwerk al voldoende, een andere keer is er behoefte aan inhoudelijke of financiële ondersteuning voor het realiseren van een idee.

Wie onderneemt in Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert of Cranendonck heeft via Keyport 2020 toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Zij weten de weg binnen heel Zuidoost-Nederland en leggen de verbindingen die een project nodig heeft. Zo brengen ze bedrijven samen die elkaar kunnen versterken, óók buiten de regio of zelfs buiten de eigen sector. Ze slaan de brug naar onderwijs als dat een ontwikkeling kan versnellen en dragen zelf bij met kennis en support. Zo vinden ze altijd de slimste weg van idee naar realisatie.

Waarom doet Keyport 2020 dit? Omdat zij geloven dat ondernemerschap, innovatie en arbeidsmarktoptimalisatie onze regio tot een krachtige economische regio kunnen maken. Dit sluit aan bij de ambitie van Brainport Network om Zuidoost-Nederland tot een van de sterkste open innovatie regio’s van de wereld te maken. Als netwerkorganisatie zet Keyport 2020 haar contacten, kennis en financiële middelen in om daaraan bij te dragen. Ze monitoren de economische ontwikkelingen en vertalen deze naar kansen voor ondernemers en onderwijs. Alleen door over elkaars grenzen heen te kijken kunnen ze vernieuwende ideeën en kansrijke projecten echt vleugels geven. Samen lukt het!

Keyport 2020 heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van e-Fulfilment Hub.
Kijk voor meer informatie over Keyport2020 op: www.keyport2020.nl

Campagnebeeld Keyport