Navigation

Uw webshoplogistiek uitbesteden?

Meer informatie
NL EN

E-fulfilment meets Arbeidsmarkt

e-Fulfilment Hub organiseerde recent het seminar ‘E-fulfilment meets Arbeidsmarkt’ om kennis en ervaringen rondom de logistieke arbeidsmarkt te delen. Drie inspirerende sprekers presenteerden trends, best practices en visies rondom de logistieke arbeidsmarkt en gingen met de deelnemers in gesprek over hoe we de arbeidsmarkt toekomst-proof kunnen maken!

Op donderdag 1 februari jongstleden vond het seminar 'E-fulfilment meets Arbeidsmarkt plaats'.
Tijdens het seminar gingen we in op de groeiende krapte op de Limburgse logistieke arbeidsmarkt. Inspirerende sprekers vanuit Kennis DC Logistiek, Tempo Team en het UWV spraken over de huidige situatie en actuele trends en best practices rondom de logistieke arbeidsmarkt. Ook gingen zij in op  mogelijke oplossingsrichtingen om de sector aantrekkelijk te houden/te maken voor (jonge) talenten. Hierbij kwamen ook studenten van Fontys Hogescholen en Gilde Opleidingen aan het woord om hun motivatie voor een logistieke opleiding te presenteren en hun verwachtingen van potentiële werkgevers te delen. 

Dagblad de Limburger publiceerde naar aanleiding van het seminar een interessant artikel over het seminar! Bekijk het artikel hieronder:

Artikel Dagblad de Limburger

E-fulfilment meets …
e-Fulfilment Hub organiseert onder de noemer 'E-fulfilment meets ...' ieder kwartaal een seminar waarin boeiende, actuele thema's worden besproken door  inspirerende sprekers en waarbij uitgebreid de ruimte is om te netwerken met andere organisaties uit de wereld van logistiek, e-commerce en e-fulfilment. Op donderdag 1 februari vindt het volgende seminar plaats: ‘E-fulfilment meets arbeidsmarkt’. Zoals de naam al aangeeft gaan we tijdens dit seminar nog dieper in op de huidige situatie op de logistieke arbeidsmarkt. Kijk op www.e-fulfilmenthub.nl/seminars voor meer informatie en meld u alvast aan voor het volgende seminar!