Eindejaarsseminar e-Fulfilment Hub

Graag nodigen we u van harte uit om het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub bij te wonen.

Tijdens dit feestelijke evenement kijken we terug op recente successen van de Limburgse e-fulfilmentwereld en blikken we aan de hand van inspirerende presentaties, waaronder keynote Wijnand Jongen, vooruit op de toekomst van e-commerce en e-fulfilment!

The future of e-commerce and e-fulfilment

E-commerce groeit in een razend tempo door. De sector staat bol van de innovaties en technologische ontwikkelingen en zal de komende jaren één van de belangrijkste drivers van de Nederlandse economie blijven. Maar wat zijn de belangrijkste trends en hoe ziet de toekomst van e-commerce en e-fulfilment eruit?

Keynote-spreker Wijnand Jongen – oprichter en CEO van Thuiswinkel.org en trendwatcher op het snijvlak van retail en e-commerce – neemt ons mee in de toekomst van retail, e-commerce en logistiek. Aan de hand van talloze inspirerende voorbeelden geeft Jongen een ultiem overzicht van trends en ontwikkelingen die het logistieke en retaillandschap in rap tempo veranderen!

e-Fulfilment Hub 2025

Tijdens het seminar kijken we, naast de toekomst van e-fulfilment, ook naar de toekomst van e-Fulfilment Hub. We staan stil bij de resultaten die e-Fulfilment Hub het afgelopen jaar heeft geboekt en we blikken feestelijk vooruit op de komende jaren.

Bent u benieuwd naar hoe e-commerce en e-fulfilment zich ontwikkelen, wilt u nieuwe inspiratie opdoen en/of met ons het glas heffen op de toekomst van e-Fulfilment Hub?

Meld u dan snel aan!

Deelname is gratis; we vragen u alleen zich aan te melden via eindejaarsseminar.pagedemo.co

Praktische informatie

  • Woensdag 19 december 2018, van 15:00 tot 18:00 uur.
  • Locatie: Beachclub Degreez | Velkenskamp 1, 6097 NN Panheel

Graag tot ziens op woensdag 19 december!