e-fulfilment

e-Fulfilment Hub biedt webshops unieke propositie

Weert/Venlo, 12 december 2017 – e-Fulfilment Hub lanceert als collectief van gespecialiseerde logistieke partners uit de Keyport-regio een unieke propositie: het samenwerkingsverband is dé one-stop-shop als het gaat om webshoplogistiek. Zij verzorgt het volledige logistieke proces van webshops en biedt webshopeigenaren volledige ontzorging op logistiek gebied. Deze propositie is uniek omdat webshopeigenaren die kiezen voor uitbesteding van (een deel van) de logistieke afhandeling van hun weborders, gebruik kunnen maken van een groot aantal gespecialiseerde partners, terwijl zij toch terecht kunnen bij één aanspreekpunt.

Explosieve groei e-commerce dwingt webwinkels tot handelen

Consumenten kopen al jarenlang steeds meer producten en diensten via internet waardoor de e-commerce markt voortdurend groeit. Naar verwachting worden in heel 2017 ruim 200 miljoen online aankopen gedaan, voor een totaalbedrag van bijna €23 miljard! Veel ondernemers proberen op deze groei in te spelen en het aantal webwinkels stijgt dan ook jaarlijks. Dankzij de explosieve groei van e-commerce krijgen bestaande webwinkels bovendien steeds meer orders te verwerken, waardoor de afhandeling van al deze bestellingen veel webwinkels boven het hoofd groeit.

Kennis over logistiek ondermaats bij webshopeigenaren
Ondanks het cruciale belang van een optimale logistieke verwerking van online orders voor een succesvolle webwinkel, is de kennis van- en aandacht voor logistiek onder webshopeigenaren vaak zeer beperkt. Kleine tot middelgrote e-commercebedrijven hebben daarom in toenemende mate behoefte aan ontzorging van hun logistieke processen. Hierbij gaat het om een grote variatie aan specialistische processen; van packaging, orderpicking en warehousing tot internationaal transport en last-mile bezorging in het buitenland.

e-Fulfilment Hub: dé one-stop-shop voor webshoplogistiek
Het samenwerkingsverband e-Fulfilment Hub verbindt een tiental experts op alle kernprocessen die logistieke operaties voor webshops met zich meebrengen. e-Fulfilment Hub kan daarom alle procesonderdelen uitvoeren; van orderpicking en packaging tot en met warehousing en (internationale) last-mile bezorging. Op deze manier fungeert zij voor webshops als hét centrale loket waar zij terecht kunnen met al hun logistieke behoeften en vraagstukken. e-Fulfilment Hub is daarmee uniek in Nederland; nergens anders hebben webshops via één centraal aanspreekpunt toegang tot zoveel toonaangevende, gespecialiseerde partners op het gebied van webshoplogistiek.

Heb je vragen en/of opmerkingen over dit artikel?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze dienstverlening en relevant nieuws over e-fulfilment? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

  Uw website logistiek uitbesteden?

  Wij zijn dé one-stop-shop e-fulfilmentdienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities. En dat met 100% Green Fulfilment. Hiermee creëert u een uniek concurrentievoordeel. Door onze integrale benadering kunnen wij, passend bij uw groeiambities, voor uw e-fulfilmentprocessen en uw groene ambities maatwerk bieden. Van online marketing vraagstukken tot opslag en van duurzame verpakkingen tot vervoer van ADR- en lengtegoederen.

  e-Fulfilment Hub

  Verlaag je voetprint, verhoog je impact

  CONTACTINFORMATIE

  Fahrenheitstraat 11
  6003 DC te Weert
  0495-788118
  [email protected]