E-Warehousing

Altijd en overal inzicht in uw logistieke processen

In toenemende mate willen klanten altijd en overal inzicht in logistieke processen. Via de e-warehousing tool van e-Fulfilment Hub is de in- en opslag van uw webshopartikelen volledig verzorgd. Wij ontzorgen uw volledige e-fulfilment en creëren een excellente fulfilment ervaring. Zo kunnen we realtime uw logistieke processen monitoren en hierop acteren, biedt het e-warehousing systeem integraties aan met andere platformen en gebeurt dit volledig Green Fulfilment!

Realtime monitoren en acteren

E-warehouse is de online tool die u gebruikt om efficiënt en kostenbesparend te blijven werken. Deze tool is essentieel om realtime inzicht te hebben in logistieke processen. Waar is mijn bestelling? Wanneer wordt het geleverd? Zomaar wat veelvoorkomende vragen die onze e-warehousing tool kan beantwoorden. Met het gebruik van deze tool heeft u altijd en overal inzicht in uw logistieke processen. Van voorraad tot orderverwerking tot retouren. Alle inkomende en uitgaande transacties zijn realtime te volgen via ons unieke systeem. Daarnaast maakt het systeem ook voorspellingen op basis van historische data. Zo kunt u niet alleen terug kijken, maar ook vooruit!

Multi-platform strategie?

Maakt u naast uw eigen online platform ook gebruik van andere verkoopkanalen zoals Bol.com, Ebay of zelfs fysieke winkels? Door onze geïntegreerde koppelingen is het binnen ons e-warehousing systeem mogelijk deze orders in één overzicht te onderhouden. Wij maken vanuit het e-warehousing systeem waar nodig koppelingen met uw e-commerce platformen, zodat u nog korter op de bal kunt opereren en daarmee uw klantbeleving kunt verbeteren en uiteindelijk uw klanttevredenheid kunt verhogen.

Green Fulfilment

e-Fulfilment Hub investeert voortdurend om de footprint meetbaar te maken. Via ons e-warehousing systeem kunt u zodoende de impact van uw transacties op milieu en maatschappij meten. Ons systeem houdt per transactie bij wat de CO2-uitstoot is en hoe u dit verder kunt optimaliseren. Zo maken wij onze e-warehousing volledig Green Fulfilment. Tevens kunt u zich als webshop onderscheiden van uw concurrenten door uw klanten bewust te maken van de uitstoot.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze dienst?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze diensten en relevant nieuws rondom e-fulfilment? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

    Uw website logistiek uitbesteden?

    Wilt u uw website logistiek uitbesteden? e-Fulfilment Hub is dé one-stop-shop e-fulfilmentdienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities. Wij laten webshops exponentieel excelleren in hun Europese expansieambitie middels de inzet van geïntegreerde logistiek, ICT, marketing en innovatie in duurzame e-fulfilment en e-commerce oplossingen. En dat 100% Green Fulfilment! Hiermee creëert u een uniek concurrentievoordeel.