E-Fulfilment

Wij ontzorgen uw e-fulfilment proces. Op een exacte manier.

Als one-stop-shop e-fulfilment dienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities zorgen wij voor excellente fulfilment en ontzorgen wij u volledig. Door onze integrale benadering kunnen wij, passend bij uw groeiambities, voor uw e-fulfilmentprocessen en uw groene ambities maatwerk bieden. Van goederen inslag, tot warehousing, verpakkingen, transport en retouren.

Goederen inslag

Voor u begint e-fulfilment vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst. Voor ons begint het met het ontvangen van de goederen die zij online kunnen bestellen. Wij beheren uw voorraad die vanuit de productlocatie aangevoerd wordt naar onze warehouses. Bij inslag draait het daarom om het ontvangen, controleren en registreren van bestelde producten. Wij kunnen dit volledige proces ontzorgen. Binnen no time is uw voorraad van uw productassortiment in ons e-warehouse systeem voor u inzichtelijk.

Warehousing

In onze warehouses ligt uw productassortiment opgeslagen. Daarmee is warehousing een essentieel onderdeel van het logistieke e-fulfilment proces. Doordat uw webshop rechtstreeks is gekoppeld met ons e-warehouse systeem kunt u realtime monitoren wanneer orders gepickt worden en waar uw voorraad en bestellingen zich binnen ons warehouse begeven. Zodoende verloopt het proces ook 100% automatisch zodat u snel kan acteren op klantbestellingen. Omdat wij ook inzicht hebben in uw voorraad doen wij op basis van klantengedrag en data analytics bovendien suggesties over hoe u uw voorraadbeheer en daarmee uw cashflow optimaal kunt organiseren.

Onze vestigingsplaats in Midden-Limburg biedt u, naast een uitstekende ontsluiting naar het Europese achterland, eveneens de gelegenheid om late cut-off tijden te hanteren voor klanten in de Benelux. Onze warehouses bieden bovendien ruimte voor de opslag van ADR goederen.

Duurzame verpakkingen

Wij maken middels onze Green Fulfilment vanzelfsprekend gebruik van duurzame verpakkingen die optimaal passen bij het bestelde product. Orders worden voorzien van een pakbon, verzendetiket en/of retourformulier. Bij de intake schakelen wij een gespecialiseerde verpakkingsmanager in om de juiste mix aan duurzame verpakkingen passend bij uw producten te bieden.

Duurzaam verzenden

Wij zijn met onze e-fulfilment services actief door heel Europa en kunnen daardoor voor alle landen concurrerende inkooptarieven bieden.  Ook voor ADR- en lengtegoederen. Wij bieden een labelling service aan, waar zendingen eenvoudig ingeboekt kunnen worden, labels gegeneerd kunnen worden en alle informatie met betrekking tot verzending overzichtelijk is weergegeven. Bovendien meten we de CO2-uitstoot van alle verzendingen, zodat we toe kunnen werken naar 100% Green Fulfilment. Onze verzendingen komen op het afgesproken adres met én minder kilometers én minder CO2-uitstoot. Iets waar klanten binnen e-fulfilment steeds meer om vragen. Nu en in de toekomst.

Retouren

Uw klanten verwachten een zeer eenvoudig en laagdrempelig proces qua retourenlogistiek. Wij begrijpen dat bij retourzendingen in e-fulfilment snelle, correct en efficiënte afwikkeling zeer belangrijk is. Indien uw klant zich bedacht heeft of niet tevreden was over het bestelde product, kan een snelle en correcte afwikkeling van de retour alsnog voor een goede indruk zorgen. U heeft natuurlijk graag deze klant nogmaals terug! Daarom hebben we ook een fijnmazig retourennetwerk ingericht. Via ons e-warehouse systeem zijn realtime retourenrapportages inzichtelijk. Bovendien stemmen we samen de beoordelingsmethodiek van retouren vast. Zo zorgen wij voor een excellente e-fulfilment ervaring!

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze dienst?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze diensten en relevant nieuws rondom e-fulfilment? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

    Uw website logistiek uitbesteden?

    Wilt u uw website logistiek uitbesteden? e-Fulfilment Hub is dé one-stop-shop e-fulfilmentdienstverlener voor snelgroeiende webshops met (Europese) groeiambities. Wij laten webshops exponentieel excelleren in hun Europese expansieambitie middels de inzet van geïntegreerde logistiek, ICT, marketing en innovatie in duurzame e-fulfilment en e-commerce oplossingen. En dat 100% Green Fulfilment! Hiermee creëert u een uniek concurrentievoordeel.